Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus


Körutazásos katalógus II.
Körutazásos katalógus II.


VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2022.05.24 11:05
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Julianna 2022-05-20 15:20:29

Tegnap szerencsésen megérkeztünk nepáli utunkról. Nagyszerűen sikerült, kiválóan éreztük magunkat. Szeretném megköszönni az Önök szervezési munkáját, minden segítségüket. A kinti partnerirodájukkal is elégedettek vagyunk, minden apró részletre figyeltek, minden gondot megoldottak. A legfőbb gond a május 13-án Nepálban lezajlott választás volt, ugyanis azon a napon minden zárva volt és még járművek sem közlekedhettek az utakon. Számunkra ez egy teljes nap kiesést jelentett a programok lebonyolításában, de a kinti munkatársak megoldották, hogy a többi napon meglátogassunk mindent. Kiváló idegenvezetőket kaptunk, Mr. Joshi tudása és kedvessége széppé tette a városlátogatásokat, a Chitwanban pedig egy kedves fiatalember, Dev kalauzolt bennünket nagy lelkesedéssel mutatva be az állatokat.
Köszönjük ezt a szép élményt.

 

 

Weinber Erzsébet 2022-05-05 15:18:20

2022. áprilisában Nyugat-Törökországi körúton vettem részt az Önök szervezésében. Mindennel tökéletesen elégedett voltam: a szervezéssel, programokkal, szállásokkal, étkezéssel, időjárással, de elsősorban idegenvezetőjükhöz, Murat Akmanhoz szeretnék gratulálni. Tökéletes magyar nyelvtudásával, segítőkészségével, barátságosságával, első kézből származó információival feledhetetlenné tette utunkat. Remélem, máskor is tudok még Önökkel utazni.

 

 

Dr. Bognárné Kovács Zsuzsanna 2022-04-25 13:04:15

Tisztelt Száray Lőrinc Úr!

Az utazási irodánk a rendszerbe az Ön által megadott adatokat táplálta be. Az ESTA engedély megadása, vagy nem megadása irodánktól független.

Ez egy könnyített eljárás és arra nincs irodánknak ráhatása, hogy a rendszer milyen módon működik, milyen alapon dönt vagy felülírja a mi általunk beküldötteket, illetve hogy ki kapja meg a könnyített vízumot és ki nem, így az utazási iroda a nem megadásért nem felel.

Őszintén sajnáljuk, hogy az Ön esetében a központi rendszer a nem megadása mellett döntött felülírva az általunk beküldötteket.

Tisztelettel:
AB Agro ügyvezető igazgató

 

 

Száray Lőrinc 2022-04-22 18:31:57

Részt vettünk a 2022. márciusi USA nyugati part úton. Az iroda által intézett ESTA kérelem nem azokkal az adatokkal lett beadva, amelyeket megadtam, így az elutasításra került, aminek következtében vízumot kellett igényelnem. Az irodának a történtekkel és az okozott kárral kapcsolatos hozzáállása finoman szólva nem pozitív, inkorrekt. A szállások némelyike igen rossz volt (Bakersfield és Merced), az utolsóval, a San Francisco-ival nem volt gond. A kinti és a magyar idegenvezető felkészült volt, a sofőrünk, Raymond jól vezetett. Az utazást jól összerakták, szép helyeket láttunk. Az ESTÁVAL kapcsolatos ügyintézés során jelentkező nem megfelelő ügyintézés és az azt követő hozzáállás viszont nagy mértékben levon az utazási iroda megítéléséből.

 

 

Kovácsné Tarr Kornélia 2022-04-22 15:23:20

Tisztelt Igazgatónő!

Végre túl vagyunk az időeltolódásból adódó nehézségeken és az ünnepeken.
Szeretnénk köszönetet mondani legutolsó utazásunk az USA Nyugati-part lebonyolításáért!

Mi már kétszer is utaztunk Önökkel az USA-ba. Kétszer mentünk volna (Pandzsab....Nyugat-Himalája útra, amit akkor a Nepálban levő földrengés hiúsított meg. Majd Kínába utazásunkat a Covid okozta zavar akadályozta.
Mindkét alkalommal tisztességesen jártak el Önök, visszakaptuk a befizetett pénzt!) Mindig meg voltunk elégedve a programokkal, az utazással, az idegenvezetővel. Ezért minden útra barátainkkal megyünk már!

Idén tudjuk milyen bizonytalan volt hosszú idő kimaradása után, a rizikós Covid teszt és ráadásul az euro, és dollár árfolyam emelkedése miatt ezt az utat elindítani. Még a kinti szavazásra is lehetőséget kínáltak fel. Köszönet!

Idegenvezetőnk Ferencz Márton (akihez az első vele megtett út óta
ragaszkodunk!) fantasztikus tudású, mindenkire odafigyelő, minden helyzetet ügyesen megoldó fiatalember. Idén is így volt! Nagyon köszönjük!

Szintén segítőkész volt az amerikai társiroda idegenvezetője Karl.
Marcival mindent próbáltak megoldani úgy, hogy mi utasok ne "szenvedjünk" semmiben hiányt. Figyeltek a jó hangulatra, ami egy nagy létszámú, különböző korosztályú és összetételű csoportnál nem könnyű!
Ahhoz, hogy Ők így tudjanak dolgozni, kell az AB Agro kollégáinak itthoni háttérmunkája is, amit mi csak sejtünk!

Köszönet az AB Agro valamennyi munkatársának! Szuper cspat!

Tisztelettel: Kovács Béla, Kovácsné Tarr Kornélia