Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2018.10.16 11:27
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Kósa Bertalanné 2018-10-10 12:46:27

Tisztelt AB Agro!
Az Óriás Kínai körút I. szeptember 16. ~ október 1. úttal kapcsolatban:
Az irodától folyamatos korrekt tájékoztatást kaptunk az elutazás napjáig.Talán csak egy megszívlelendő javaslat az irodának, hogy a csoport létszám 38 fővel időközönként nagy volt.
A programok jól szervezettek, rengeteg látnivalóval, de az utazóknak el kellett fogadni, ez egy nagyon-nagyon látványos, de fárasztó program ahol reggeltől estig úton voltunk.
dr. Varga Bálint idegenvezető fáradhatatlan volt a teljes út során és minden utastárs kívánságát is a lehetőségeihez mérten figyelembe vette. Egyéniségével meghatározó volt, hogy ilyen jól sikerült az utazásunk. Vele más utakon is szívesen utaznánk, mert felkészült, jól informált, figyelmes, segítőkész. Soha sem unatkoztunk.
Javaslom mindenkinek ezt az utat.

 

 

M.M. 2018-09-13 14:33:17

Ezúton írásban is szeretném megköszönni szervezésükben megtörtént óriási kínai körutat, amelyen családommal együtt vettünk részt. Külön köszönetemet szeretném kifejezni magas szaktudással rendelkező Cseke Ágnes idegenvezetőnek, aki az egész út folyamán remek emberi hozzáállással biztosította kellemes utazásunkat.

 

 

Vencler Ivett 2018-09-06 08:50:51

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a rengeteg élményért, amit az USA Nemzeti Parkjai útjuk alatt átélhettünk.Remek program,elsőre teljesen tökéletes. Kultúra ,művészet,gyönyörű tájak,sziklák,túrák, a természet csodái. Minden ami e pár napba beleférhet.Szállások, étkezések rendben. Külön köszönet Ferencz Márton idegenvezetőnek a zavartalan utazásért és a plusz látnivalókért.

Köszönettel: Gill Gizella és Vencler Ivett

 

 

Gál Mária Tünde 2018-08-26 19:08:26

Az augusztusi "Óriás kínai körút" vettem részt, mely egy életre szóló élmény volt. Az indulás előtti hetekben kicsit aggódva gondoltam az előttem álló, programokban nagyon gazdag útra. Hihetetlen volt, hogy percre pontosan minden megvalósult, sőt még rengeteg plusz látnivaló is belefért a 16 napba.
Köszönet a szervezésért, és külön köszönet dr Varga Bálint idegenvezetőnknek azért a maximum teljesítményért, amit nyújtott, és azért a nyugalomért, amivel végigvitte a csoportot, és amitől teljes biztonságban éreztem magam az egész úton.
Mindenkinek szívből ajánlom az irodát és Bálint vezetését.

 

 

Dr. Dunai Pál 2018-08-10 11:33:48

Nemrégen érkeztünk vissza az "Óriás kínai körútról". Életre szóló élményekkel lettünk gazdagabbak és azt hiszem, hogy sokkal közelebb került hozzánk Kína a csodálatos földrajzi adattságaival, a lenyűgöző városaival és a sokszínű kultúrájával. Az élményt teljessé tette Dr. Vargha Bálint idegenvezetőnk munkája. Kínához, a kínai élet sajátosságaihoz kapcsolódóan minden területen új információkat osztott meg a csapatunkkal. Az út szervezése nagyon jó volt. Az élményt csak fokozta, hogy nagyon jó csapat jött össze erre a 16 napos körutazásra.Ezentúl is figyelni fogjuk az iroda további ajánlatait és jó szívvel hívjuk fel ismerőseik figyelmét az önök irodájára.

Köszönettel:
Dr. Dunai Éva és Dr. Dunai Pál