Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2019.02.15 18:41
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Nagy Csaba 2019-02-14 11:11:08

Tisztelt Utazási Iroda !
Katalógusukat böngészve felkeltette érdeklődésünket a meghírdetett Mexikói körutazás. Döntésünk, mellyel az Önök által ajánlott utat választottuk, helyesnek bizonyúlt. Nem csalódtunk. A katalógusban kínált ősi kultúrák -azték, maja -megismeréséhez a szervezett programok kitűnő lehetőséget biztosítottak. Ahhoz, hogy az utunk élményekben gazdag legyen , hogy megismerjük Mexiko történelmét, hogy felfedezzük a letünt kultúrák romvárosait, a maguk építészeti szépségeivel, szobraival, nagyban hozzájárult az idegenvezetőnk Tímár-Kitlinska Zsuzsanna. Ismeretei az országról széles körűek, előadásmódja figyelemfelkeltő és lebilincselő. Segítségével az utazásunk igazi élménydús kikapcsolódás lett. Összességében az ígért program az idegenvezető által biztosított minőségi teljesítése meggyőzött arról, hogy máskor is szívesen válasszunk uticélt az Önök által kínált utak közűl.
Nagyné Hatala Mária

 

 

Kovács Tiborné 2019-02-11 20:10:44

Tisztelt Iroda január 28-február 08-ig tartó MEXIKÓII útjukon részt vettünk férjemmel.Jól szervezett út volt,Tímár Zsuzsanna idegenvezetésének minden percét imádtuk. Felkészülése Mexikó ,történelmének lenyűgöző misztikus világába repített bennünket.Az út során mindenbe segítségünkre volt,kinti idegenvezető kedves udvarias segítőkész volt!Buszok kényelmesek, szállodák elfogathatók voltak!Útjaikon máskor is szívesen részt vennénk!
Üdvözlettel Kovács Tiborné

 

 

Poós István 2019-02-09 16:25:25

Most voltunk először Önökkel, hely szerint Mexikóban. Utunk tartalmában is nagyon tetszett. Idegenvezetőnk, Timár-Kitlinska Zsuzsa felkészültsége, körültekintése, utasokkal való egyéni bánása, kedvessége külön kiemelendő. Várjuk értesítésüket, ha az Ő vezetésével Bolivia-Peru viszonylatban terveznek utat.
Üdvözlettel: Poós István

 

 

Dan Tamás 2019-01-23 10:56:40

Tisztelt Vezetőség!

Bár kicsit megkésve - tekintettel az év végi hazaérkezésre és az azt követő ünnepekre -, de annál nagyobb szeretettel osztom meg Önökkel azt az élményt, amit az AB Agro Utazásszervező Irodának és Ferencz Marton idegenvezető személyének köszönhetően átélhettünk.
Úti célunk az USA Nyugati part volt, egy megközelítőleg 4200 km-es körutazással.
Elöljáróban talán csak annyit, hogy az utazást a kislányom 18. születésnapjára szervezetem és már az indulást megelőzően 6 hóappal foglaltam le. Már a kezdetektől úgy terveztem, hogy ez az utazás számunkra, életünk egyik legfontosabb közös utazása, meghatározó eseménye lesz majd, ami aztán valóban így is lett.
Az utazási iroda türelmesen és segítőkészen állt minden - a 6 hónap alatt újra és újra felmerülő - kérdésem és elképesztő ötletem elé, és mindig mindenben együttműködőek voltak.
Az utazás első percétől pedig kétség sem férhetett hozzá, hogy minden tökéletes lesz, hiszen az idegenvezető személye, tájékozottsága, empátiája, kiemelkedő szakmai kompetenciája és mérhetetlen segítőkészsége garantálta, hogy az álmunk valóra válik!
A táj lenyűgöző volt, a csapat szuper, a kényelem és a nyújtott szolgáltatások színvonala korrekt, a megszerzett emlék pedig örök!
Köszönöm Önöknek és külön köszönöm Ferencz Mártonnak, hogy segítettek ennek az álomnak a megvalósításában!
Egy apa számára nincs nagyobb ajándék a világon, mint amikor gyermeke szemében az öröm könnyeit pillanthatja meg! Nos, nekem ez megadatott az útnak, Önöknek köszönhetően!
Őszintén és meleg szívvel ajánlom az Önök utazási irodáját és azon belül Ferencz Márton idegenvezetőt mindenkinek, aki valóban valami különlegesre vágyik!
Köszönöm!

 

 

Lippai Erika 2018-12-16 17:42:52

Nagyon jó döntést hoztam, hogy részt vettem az Óriás Kína szeptember 16-október 1.-ig szervezett útjukon! A szállodai elhelyezés, az ellátás, a pontosan előkészített szervezés, a fizetett és az ajánlott fakultatív programok mögött átgondolt háttérmunkát tapasztaltunk. Köszönet érte nemcsak a magyar, de a kínai partneriroda munkatársainak is.
Az igazi bónuszt azonban idegenvezetőnk, dr. Varga Bálint személyisége jelentette. Rendkívül nagy tudású, felkészült, hely- és nyelvismerettel rendelkező, tapasztalt túravezérnek bizonyult. Imponáló profizmussal adta át nekünk azt a tudást, ami nála felhalmozódott, minőségi tartalommal töltötte meg utunkat. Had emeljem ki, hogy ilyen felkészült, szimpatikus, derűs, szórakoztatóan előadó, jó humorú, barátságos emberrel mint Bálint, még eddigi útjaim során nem találkoztam.
Kedves Bálint! Kívánok Neked nagyon jó egészséget, sok szép utat és leendő nyugdíjas éveidhez sok boldogságot.