Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus


Körutazásos katalógus II.
Körutazásos katalógus II.


VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2022.12.08 15:49
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

DrNagyMárta 2022-12-02 15:41:28

Tisztelt Iroda!
A nov.22.-én hazaérkező USA Ny.-i part úton vettem részt.Az út nagyon szép volt, a program bö, és jól összeállított.Az idegenvezető/Marci/ igazán rutinos, odafigyelő gondoskodó volt.Egyetlen kifogásom, hogy az iroda utolsó nyomtatott formában átadott programból a Hollywoodi lábnyomok kéznyomok megmutatása elmaradt.Továbbá a fakultativként feltüntetett Universal Stúdió meglátogatása iránti utazói igény fel sem lett mérve, hanem egyenesen el lett utasítva ennek a lehetősége az idő.vezető által.Ami a megszokott gyakorlattal messzemenően szembemegy.Ugyanakkor szerveztek egy SanFranciskói fakultativat, ami tartalmas és élvezetes volt.
Jó lenne ha a jövőben az iroda által leírtak valósulnának meg pontosan, mert az utasok arra számítanak!
Köszönettel a szép útért dr Nagy Márta

 

 

Szabó Krisztina 2022-11-25 08:45:55

Kedves Ab Agro,
A tegnapi nap folyamán értünk haza az USA Nyugati part utazásról, s mindenképp szerettük volna a köszönetünket kifejezni. Örök életre szóló élményekben volt részünk. Minden tökéletesen megtervezett volt, első osztályú szervezéssel. Egy óriási köszönet jár Ferencz Márton idegenvezetőnek, aki tapasztalataival és rátermettségével még élménydúsabbá varázsolta a kirándulást. Mindamellett, hogy rengeteg fontos és érdekes információt adott át nekünk, mindenben számíthattunk a segítségére.
Köszönjük szépen a lehetőséget! Amennyiben lesz rá módunk, újra az Ab Agro utazási irodát választjuk majd!

Üdvőzlettel: Szabó Krisztina és Halász Tamás

 

 

Sang Elemér 2022-11-24 09:37:42

T.AB Agro utazsi iroda!

November 22-én érkeztünk haza USA Nyugati part útjukról.Az
élmény amit ettől az úttól kaptunk rendkívüli volt, felűlmúlta várakozásainkat. A program nagyon jól volt felépítve , üres járat nem volt. Ferencz Márton idegenvezető és az USA segítői nagyon jó csapatot alkotnak, nem volt olyan probléma amit ne oldottak volna meg, nagy köszönet nekik. Marci felküszültsége és profizmua nagyban hozzájárult az út sikeres lebonyolításához.
Az irodánahk viszont lenne egy javaslatom.
Az előzetes tájékoztatóban küldött útleírás lehetne bővebb, konkrétabb, hogy aki az útra jelentkezik jobban feltudja mérni, hogy mit vállal, mi vár rá az utazás során. ( milyen távolságokat teszünk meg naponta, milyen alternatív fakultatív programok lehetnek még, esetleg milyen fizikai terhelésre kell számítani az út során, az egy éjszakás útmenti szállodákról estleg estleg több infó).

Üdvözlettel!

Stang Elemér

 

 

Gámán Imréné 2022-11-11 12:51:50

T.
AB Agro Utazási Iroda!

November 3-9 -ig tartó utazáson vettünk részt Törökországban.
A legjobbakat tudom erről mondani, jó volt az útvonal-szervezés, ráadásul az idő is kedvező volt, az ottani idegenvezető ( török ) kitűnően beszélte nyelvünket, tájékozott a történelemben, ezen kívül kedves, udvarias, segítőkész ember.
Köszönöm AB Agro!


Üdvözlettel,

Gámán Imréné

 

 

Takácsné Incze Anna Borbála 2022-11-11 08:36:10

Tisztelt Utazási iroda szervezés!

Szeretném véleményemet megosztani Önökkel.
Először is köszönöm és örülök hogy Önök irodájának szervezésével vehettem részt az izraeli körúton és jordániai úton. Nagyon kellemesen éreztem magam az igényesen, körültekintő,az utazó érdekeit figyelembe vévo szervezesen.Az idegenvezetés mk.orszagban magas színvonalú, felkészült volt.Izraelben Miri,Jordániaban Rafi,S nem utolsó sorban a magyar kísérőnk Zoltán segítőkészsége,magas színvonalú felkészültsege volt segítségünkre.
Külön kiemelném a jordániai sivatagi körülményekben elhelyezett kempinget,ami részemre meglepetést okozott a mindent kielégítő körülményeket. Itt gondolok a vízellátásra,tisztálkodási lehetőségre,a dolgozó személyzet kedvességere. Az ottani utazási iroda szervezettségere,a buszsofőrök rutin,biztonságos vezetésére.

Még egyszer köszönöm a precíz megszervezését, és ajánlom másnak is az Önök irodáját.

Tisztelettel: Takácsné Incze Anna Borbála