Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2019.12.07 11:07
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Zsófi & Janó 2019-12-03 16:36:48

Először utaztunk az AB Agro utazási iroda szervezésében és felejthetetlen élményben volt részünk az Azori-szigeteken. A program szervezése kiváló volt, a sok látnivaló kárpótolt minket a feszített tempóért. Idegenvezetőnk Bajza Zsófia profi módon vezette és irányította a csoportot. Minden helyszínen nagy felkészültséggel rengeteg információt, ismeretanyagot adott át. Mindenkinek segített a nyelvi nehézségek megoldásában legyen az étkezés vagy vásárlás. Figyelmünket ébren tartotta utazás közben az autóbuszon is. A hangulat végig szuper volt.Köszönjük az utazási irodának és Zsófinak, hogy életre szóló gazdag élményekkel gazdagodtunk.

 

 

Ágotai Emese és Dr. Ágotai Ede 2019-11-25 09:09:26

Tisztelt Utazási Iroda!
Szeretném ezúton is köszönetünket kifejezni a legutóbbi USA - Körutazás a Vadnyugaton utaztatásukkal kapcsolatban. Felejthetetlen, életre szóló élményt kaptunk az út során. Tökéletesen tervezett, kivitelezett, felépített program. Kevesebbet vártunk, jóval többet kaptunk! Kiváló szervezés, készséges és segítőkész tájékoztatás az Önök részéről, amiért szintén nagyon hálás vagyok. Ahol csak tehetem, ajánlom ezt az utazási irodát.
Bízom benne, hogy még utazhatunk Önökkel és Ferencz Marcival! :)

 

 

Szabados László 2019-11-24 20:50:24

Tisztelt AB Agro! Szeretnénk megköszönni az iroda minden munkatársának az USA nyugati part 2019. 11. 06-18. megszervezését, valamint Marcinak az idegenvezetést.A Marci nagyon profi.Úgy gondolom, hogy a napi programok nagyszerűek,élménydúsak,elegendő fotószünettel. Felejthetetlen UTAZÁS. KÖSZÖNJÜK!

 

 

Bíróné Dobszai Erika 2019-11-22 10:35:29

Tisztelt Utazási Iroda!
2019.11.06-11.18-ig "Körutazás a Vadnyugaton" utazáson vettünk részt.
Szeretnénk megköszönni az iroda munkatársainak azt a sok munkát, amit végeztek, hogy az utazásunk csodálatos és felejthetetlen legyen.
Marci kíváló idegenvezetőnk volt.
Szeretnénk a jövőben is az iroda által kínált utakból válogatni.

 

 

Dr.Kabáczy Angelika 2019-11-21 07:35:58

Folytatás a Zimbabwe-Botsw.-Namibia út beszámaló
.De még az utaskisérö funkcióját sem vette felelösségél,mert ott hagyta a kötelezö programon a csoport többségét.Kritikátlan.Elrontott utazás nem kis öszegért.