Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógusunk
Körutazásos katalógusunk
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Utolsó frissítés:
2017.03.30 10:30
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Kovács Tiborné 2017-03-20 10:48:13

Vietnám-Kambodzsa útjuk életre szóló élményünk marad.Idegenvezető Dr.Varga Bálint kimagasló tudásával,közvetlenségével összehangolta a csoportot. Megismertük két ország,kulturális örökségét.napi életét,csodálatos tájait.Egybe szeretném megköszönni a férjem születésnapi meglepetését-is,mely igazán váratlanul érte! Reméljük még sokat fogunk utazni a jövőbe Önökkel!

Üdvözlettel Kovács Tibor Jánosné

 

 

dr.Réz Zsoltné 2017-02-07 10:49:12

A 2017 januári kubai uton vettem részt, teljes mértékben egyetértek a 2016 nov. 20.-i Szénási Gizella hozzászólóval, Ildikó idegenvezetőnket inkább utaskisérőnek nevezném, nem sok uj ismeretet tudtunk meg tőle.Sajnos a kubai, magyarul jól beszélő hölgy csak pár napig volt velünk.Sok olyan utas volt velünk, aki elöször utazott az irodával,és Szabó Ildikót azonositotta az iroda szinvonalával,igy többen mondták, hogy soha többet az Ab Agróval.Az önök helyében ezen elgondolkoznék. Annál is érthetetlenebb Szabó Ildikó hozzáállása, hiszen ez a harmadik kubai útja volt, ezért már helyi idegenvezető nélkül is a tudás birtokában lehetne.A leirtak ellenére nagyon jóléreztük magunkat,de ezt nem Ildikónak köszönhetjük!A magam részéről biztosan fogok még az irodával utazni, de az utazás előtt megkérdezem az idegenvezető nevét.

 

 

Fülöp Attila 2017-01-30 15:54:34

Mind a ketten úgy látjuk, hogy teljes mértékben azt kaptuk az utazástól amire számítottunk sőt még többet is.
Komoly munka lehetett átszervezni az utat, hogy indítani lehessen, ezért elismerés illeti az AB AGRO-t és a látnivalók is összeállításáért, mert nagyon jó keresztmetszetet adtak az országról.
Amellett, hogy &#8221;India az India&#8221; jók voltak a szállások,az az étkezések és a belső utazások is. Talán az agrai szálloda volt gyengébb a többihez képest.
Nagyon jó volt, hogy egy helyi idegenvezető / Manish Tanwar / kísérte végig a csoportot folyamatosan rendelkezésünkre állva. Helyismerete, kiváló kapcsolatrendszere és segítőkészsége nagyban elősegítette, hogy jól érezzük magunkat.

Mindent Köszönök.
Üdvözlettel,

Fülöp Attila

 

 

Szatmári Edit 2017-01-06 19:17:39

Köszönet az élményekben gazdag pekingi szilveszteri útért mind az irodának, mind pedig a mindent igényt kielégítő, maximális tájékoztatást nyújtó idegenvezetésért dr. Varga Bálintnak ! Szatmári Edit

 

 

Mészáros Mónika 2017-01-04 15:02:11

Pekingi útjukról hazatérve fontosnak éreztem megköszönni Önöknek a tökéletesen szervezett professzionális utazásunkat, melynek sikeréhez a csodás ország és kedves kínaiak mellett Dr Varga Bálint fantasztikus idegenvezetése is társult.Valószínű, hogy találkozunk még más útjaikon is és tovább tanulunk a Tanár úrtól.
Szívből kívánunk sikeres,boldog új esztendőt!
Mészáros család