Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Utolsó frissítés:
2017.09.21 16:50
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Andrea és Tibor 2017-08-26 13:16:45

2017. júliusban részt vettünk az AB Agro Utazási Iroda 15 napos óriás kínai körútján, amely út nagyon sok szépséget és érdekességet tartogatott számunkra. A körút magában foglalta Kína legszebb látnivalóit: a pekingi Tiltott Várost, a Nyári Palotát, a Kínai Nagy Falat, Xianban a híres Terrakotta Hadsereget, Sanghai gyönyörű óvárosát és folyóparti sétányát, a Li folyón való felejthetetlen hajókázást, Hong Kong és Macaó látnivalóit.
A programok, a vonat- és repülős utazások nagyon jól szervezettek voltak és szinte minden helyszínen volt valamilyen különlegesség: jáde csiszoló üzem, teaház, teaültetvény látogatása, kerámia és bútorüzem, selyemgyár.
Felejthetetlen az éjszakai shanghaji városnézés, a megtekintett gyönyörű parkok, kertek, Macaón a Casino Venetian, a Szt Pál templom romjai és Hong Kongban a Viktória csúcsról a felhőkarcolók látványa.
Köszönjük ezt a szép utat az AB Agro Utazási irodának és Cseke Ágnes idegenvezetőnek. Külön köszönjük, hogy Hong Kongban a szabad program ideje alatt Ágnes megszervezte a csoport számára a világ legnagyobb szabadtéri bronz Buddha szobrához való kirándulást a tengeröböl és az erdők felett elsuhanó kabinos felvonóval Lantau szigetén.
Ha lehetőségünk engedi, szívesen utazunk majd a későbbiekben is ezzel az irodával, hogy felderítsük ennek a hatalmas titokzatos országnak a még nem látott tájait.
Üdvözlettel:
Andrea és Tibor

 

 

Sereg család 2017-08-24 09:34:45

Tisztelt Iroda! Kedves Cseke Ági!

Nem rég tértünk vissza Kína legismertebb, legszebb városai körutunkról. Szeretnénk megköszönni a látványos, élményekben gazdag program összeállítását az irodának. Az országba bepillantást nyertünk, mind a régi idők, mind a jelenkori atmoszférába. A megtekintett nevezetességek lenyűgözőek, csodálatra méltóak.
Köszönjük az irodának a zökkenőmentes út biztosítását, a közlekedés (mind repülővel, mind busszal, mind vonattal) problémamentességét. Köszönjük helyi idegenvezetők segítőkész munkáját. A szállás helyek egyediek voltak, jó környéken, bár sajnos az utolsó (Shanghai) szálloda minősége nem kevés kívánni valót hagy maga után.
Külön szeretnénk megköszönni, és kiemelni idegenvezetőnk lelkiismeretes munkáját. Köszönjük Cseke Ági. Köszönjük, hogy a meglepetésszerű cudar időjárás ellenére összefogtad a csapatot és kalauzoltál minket. Az ország ismereted, a kultúra ismereted hiánytalan; nem tudtunk tőled olyat kérdezni, amire egyből nem tudtál válaszolni. Köszönjük még egyszer a lelkiismeretes munkádat, a precíz, pontosságodat, hogy minden gördülékenyen, könnyedén ment. Mindenről időben és pontosan tájékoztattál bennünket, a kialakult egyedi helyzetekben nagyon profin helyt álltál. Örülünk, hogy megismerhettünk, és veled fedezhettük fel Kínát.
Üdvözlettel
Viki és Lóránd

 

 

B. József 2017-08-07 12:42:50

Tisztelt Iroda! és Vendégkönyv olvasók!

Csatlakozni szeretnék Ágnes bejegyzéséhez.
Egy kitűnően szervezett Kínai körúton vehettünk részt.
Mind a tervezett, mind a fakultatív programok lehetővé tették, hogy elég részletesen bepillanthassunk Kína világába. (Már amit 15 nap alatt meg lehet ismerni) Mást kaptunk,mit ami a híradásokból eljut hozzánk. A valóság sokkal izgalmasabb.

Ehhez az ismerethez óriási munkát fektetett be idegenvezetőnk Varga Bálint. Kínából rendkívül felkészült és ismereteit élvezhetően adja át az utazóknak. Nem akarok más idegenvezetőt hátrányba helyezni, de aki bőséges ismeretet szeretne szerezni Kínáról, mindezt jó hangulatban, az Bálinttal utazzon.

Mi nagyon örülünk, hogy ezt a programot választottuk.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Üdvözlettel.

B. József

 

 

H. Ágnes 2017-08-04 21:33:11

Tisztelt Iroda!
Most tértem haza az Óriás Kina I. (15 napos) körútról, amely eddig utazásaim fénypontjának bizonyult.Látnivalóban gazdag, jól megszervezett s esti fakultatív programokat is nyújtó (kung-fu show, kormoránvadászat stb.) tökéletes szervezés volt.Külön köszönet idegenvezetőnknek, Varga Bálintnak, aki személyiségével maga a garancia arra, hogy minden flottul fog menni, nincs olyan felmerülő akadály, probléma, amit nem tudna megoldani.Kiváló szakember, igazi nyelvzseni, aki mindezt jól kamatoztatta utunk során.Egyben jó showman is, s mind a magyar, mind a kínai országimázst is kitűnően építi.Nemcsak Kína, ő is elvarázsolta a csoportunkat.Hálával tartozunk neki és az irodának, s továbbra is szívesen maradok utasuk.
Üdvözlettel
H.Ágnes

 

 

L. Györgyi 2017-08-03 10:59:48

Tisztelt AB Agro Stáb! Ezúton is szeretném megköszönni Önöknek a fantasztikus utat (Pandzsáb - Kasmír - Ladakh - Nyugat-Himalája), melyben részem volt. A jól felépített, a természeti környezet és a népesség szempontjából is változatos út csúcspontja számomra a Himalája volt. Idegenvezetőnk, Marci pozitív kisugárzása és szakértelme nagyban hozzájárult az út sikeréhez.Üdvözlettel, L. Györgyi