Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2018.08.15 10:40
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Dr. Dunai Pál 2018-08-10 11:33:48

Nemrégen érkeztünk vissza az "Óriás kínai körútról". Életre szóló élményekkel lettünk gazdagabbak és azt hiszem, hogy sokkal közelebb került hozzánk Kína a csodálatos földrajzi adattságaival, a lenyűgöző városaival és a sokszínű kultúrájával. Az élményt teljessé tette Dr. Vargha Bálint idegenvezetőnk munkája. Kínához, a kínai élet sajátosságaihoz kapcsolódóan minden területen új információkat osztott meg a csapatunkkal. Az út szervezése nagyon jó volt. Az élményt csak fokozta, hogy nagyon jó csapat jött össze erre a 16 napos körutazásra.Ezentúl is figyelni fogjuk az iroda további ajánlatait és jó szívvel hívjuk fel ismerőseik figyelmét az önök irodájára.

Köszönettel:
Dr. Dunai Éva és Dr. Dunai Pál

 

 

Busz Attila 2018-08-08 09:37:17

Szeretném köszönetemet kifejezni az Óriás Kína körúttal kapcsolatban.
Kedden értünk haza erről az élményekben gazdag, sok látnivalót kínáló útról.
Bálint egy tökéletes idegen vezető volt, végig az út során, abszolút kompetens minden téren. A csoport összetétele is nagyon hozzátett ennek az útnak a maradandó élményeihez.
Külön köszönöm a bussines jeggyel kapcsolatos intézkedéseit is.
Közel 30 társas úttal és számos irodával a hátam mögött, kijelenthetem, hogy ez a z egyik legjobb, legprofibb szervezésű út volt.
Meggyőződésem, hogy lesz még olyan út, ahol az Önök irodáját fogom igénybe venni.

Köszönettel:
Busz Attila

 

 

Dr Németh Julianna 2018-06-23 11:47:38

Kedves Utazási Iroda!
Május 20-junius 2-ig egy csodálatos, nagyon jól szervezett. utazáson vettem részt.Nepal, Darjeeling , Sikkim, Buthan volt az úti cél. Fantasztikus élményben volt részem, amit rímbe szedve megírtam s a kiváló,rendkívül tájékozott,lenyűgöző tudással bíró,kedves, szolgálatkész idegenvezetőnek Móga Jánosnak is elküldtem. Tudomásom szerint Önök is olvasták, s felteszem hasonlóan összeszedett verses úti beszámolóban még nem volt részük. Köszönöm Önöknek,s a ragyogó idegenvezetőnek, hogy hozzájuttattak engem ehhez a maradandó, felejthetetlen csodához.
Ajánlás: Utazgass az Abagróval.
Részed lesz majd minden jóban.

Üdvözlettel:Németh Julianna

 

 

Kelemen György és Györgyné 2018-06-19 21:35:57

Tisztelt AB Agro Iroda! 2018.05.09-14.között Azerbajdzsán-Baku úton vettünk részt. Köszönjük a jó szervezést, Cseke Ágnesnek és Szevának a kitűnő idegenvezetést, valamint utastársaink segítőkészségét. Baku panorámája nappal és esti fényben lenyűgöző. A múzeumok világszínvonalúak. Természeti adottságok különlegesek. Az emberek barátságosak. Jó szívvel ajánljuk minden utazónak.

 

 

Párth Károlyné 2018-06-14 17:26:50

Tisztelt AB ABAGRÓ!

Óriás Kínai körúton voltunk május 10-27 között,az élmény felejthetetlen amit programokban nyújtott.A szállodákkal is meg voltunk elégedve.Ezt a csodás élményt Dr.Varga Bálint személye biztosította,nagy tudású,fáradhatatlan,mindig segítőkész,köszönet az erőn felüli kíváló munkájáért,Ő egy csodálatos ember bármikor mennénk vele a jövőben is .Köszönet önöknek is a jó programok szervezéséért,további sok sikert!:-)

Üdvözlettel:Párth Károly
Párth Károlyné