Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2019.07.16 11:38
Főoldal  » Társas körutak  » Amerika  » Óriáskörút a Karib-térség országaiban

Óriáskörút a Karib-térség országaiban

Dominikai Köztársaság - Jamaika - Haiti
Utazási időpontok:
  • 2019. október 17 - november 02

Az utazás bemutatása:

A trópusi fekvésű Karib-tenger az Atlanti-óceán és a Mexikói-öböl között, a Karib-lemezen helyezkedik el. A Karib-tenger a Föld egyik legnagyobb sós vizű tengere, területe 2 745 000 km˛. Legmélyebb pontja a Kajmán-árok (-7686 m) a Kajmán-szigetek és Jamaika között.

A Karib-szigetek vagy Karib-térség egy kiterjedt szigetvilág, egy közép-amerikai szigetcsoport az Atlanti-óceán legnyugatibb részén, Észak-Amerika és Dél-Amerika között. Nagyon népszerű az egzotikus utazások kedvelőinek körében, a fehér homokos tengerpart, a pálmafák és az égszínkék tenger lélegzetelállító látványt nyújtanak. Mesés országok tartoznak ebbe a térségbe, mint pl. Puerto Rico, Jamaika vagy Haiti, hogy csak néhányat említsünk, az ismertebbek közül.

 

A csodálatos természeti értékek, a mindig kellemes tengeri klíma, a színes kulturális hagyományok és a helyiek vendégszeretete mellett a turisztikai ipar fejlettsége is jelentős. Itt minden a vendégekről szól!

 

Utunk során útba ejtjük a Dominikai Köztársaság fontosabb látnivalóit; egy kis betekintés Haiti-be és nem utolsó sorban meglátogatjuk Jamaika szigetét, beleértve Kingstont, a fővárost. Ha egy mód van rá Puerto Ricót is érinteni fogjuk utunk során.

 

Dominikai Köztársaság:

Az Újvilág első katedrálisaitól a leghíresebb zarándoktemplomokig – a sziget szent helyei felfedezésre csábítják a kultúra kedvelőit. Az egyik ilyen Santo Domingo, a sziget első városa. Santo Domingo sok kulturális látnivalóval vár bennünket a gyarmatosítás korabeli óvárosa az UNESCO Kulturális Világörökségek része! Déli partja a Karibi-tengerrel, északi partja az Atlanti-óceánnal határos. Az ország klímája trópusi, ami azt jelenti, hogy az év keresztmetszetében a 25 fok az átlaghőmérséklet.

 

Haiti:

Haiti a Karib-térségi ország, a sziget nyugati harmadán fekszik, a keleti felén lévő Dominikai Köztársaság az egyetlen szárazföldi szomszédja. Neve az őslakos taínók nyelvéből származik, jelentése hegyekkel borított. A lakosainak többsége afrikaiak leszármazottja.

 

Jamaika:

Egy állam, ami egy azonos nevű szigeten fekszik a Nagy-Antillákon a Karib-tengerben. A Karib-térség legnagyobb angol nyelvű szigetéről, ugyanakkor nagyságát tekintve a térség harmadik legnagyobb szigetéről van szó. A trópusi pálmákkal körbevett fantasztikus strandok és a mindenütt jelenlévő reggae jamaicai nyaralásának felülmúlhatatlanul kellemes légkört kölcsönöz. Ezenkívül ez a karibi sziget igencsak változatos: területének több mint egynegyede sűrű erdőkkel borított, hegyei karsztbarlangokat rejtenek, számos folyó és vízesés, valamint korallzátonyokkal szegélyezett strand tarkítja. Az éghajlat Jamaikán trópusi és kellemes egész évben, mivel az átlaghőmérséklet 25 fok.Szolgáltatások:

Az árak és program kialakítás alatt!

Részletek várhatóan áprilistól.Részvételi költség:További tudnivalók:

Ország bemutatása:
 Dominika
 Jamaika
 Iguana
A képek csak illusztrációk, nem biztos, hogy az utazás érinti az azokon szereplő tájegységeket!