Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus


VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2024.05.17 15:19
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Anikó és Vilmos 2024-05-06 11:05:33

Kedves Szervezők, Kedves Marci és csapata!

Nagyon hálásak vagyunk, hogy életünk egyik felejthetetlen élményében lehetett részünk USA Nyugati part
Minden nagyon klassz volt, egy nagyszerű csapattal! Imádtuk minden egyes pillanatát!
Köszönjük szépen a szívvel-lélekkel végzett "munkátokat"!
Találkozunk még!

 

 

Milasin István 2024-04-28 08:43:50

Tisztelt Utazási Iroda!
Múlt hét csütörtökön értem haza az Önök által szervezett kínai körútról. Gratulálok önöknek, hogy ilyen utat, utakat szerveznek, nem is akárhogyan (precízen, pontosan, minden időt hasznosan kitöltve).
Külön köszönöm az idegenvezetőnk, Glaser Krisztina fantasztikus szervezőkészségét, problémamegoldó képességét, felkészültségét.Minden pillanatban velünk volt, megoldotta, megszervezte, orvosolta problémáinkat.
Nem volt az utazásunk során "űresjárat", mindíg kaptunk ismertetőt, tájékoztatást mindenhol. Sőt a kínai meséivel is elkápráztatott bennünket.
Örülök, hogy Önökkel utaztam ezen a felejthetetlen úton.
Figyelem az útjaikat és biztos, hogy fogok menni valamelyik útra, főleg, ha Glaser Krisztina lesz az idegenvezető.
További szervezésükhöz jó egészséget, az idegenvezetőnek további sok szép, tartalmas utat kívánok.

 

 

Pálfi István 2024-04-25 18:56:05

Tisztelt Utazási Iroda !

Most voltam Önökkel egy Óriás kínai körúton. Fantasztikusan megszervezett út volt,minden fontos és csodás hely benne volt.
Szuperül voltak megszervezve a szállások,a repülős,vonatos,hajós utak. Mindenhol busz várt bennünket és vitt a szebbnél-szebb helyekre.
Tovább az idegenvezető egy professzionálisan tájékozott és a legapróbb adatokkal ellátva bennünket. A teljesség igényével jellemzett minden helyszínt ,épületet és helyszínt. Minden egyéb látnivaló iránti igényt fáradságot nem kímélve eleget tett.
Mindenben abszolút segítőkész volt, vásárlásoknál,ételek kiválasztásánál. Szóval vérbeli profi módon segített eligazodni bennünket abban a csodálatos kínai kultúrában.
Köszönet az életre szóló élményért.

Pálfi István

 

 

Farkas Beáta 2024-04-24 12:09:42

Tisztelt AB Agro, kedves Munkatársak, rncsodálatos utazásban volt részem az USA nyugati partján, sokkal több és változatosabb természeti szépséget láthattam, mint vártam. Ferencz Márton éppolyan nagyszerű idegenvezető volt most 2024-ben, mint 2018-ban a keleti parton.rnNagyon köszönöm mindannyiuk munkáját, akik lehetővé tették ezt a felejthetetlen élményt.rnÜdvözlettelrnFarkas Beáta

 

 

J. Andrea 2024-04-22 11:48:04

Tisztelt AB Agro Iroda munkatársai!

A hét elején érkeztünk meg az USA nyugati partról, ahol szenzációs élményekben, fantasztikus látványban, és egy életre szóló kalandban lehetett részünk, amit ez úton is szeretnénk megköszönni mindannyiuknak, akiknek része volt ennek az útnak a megvalósításában.
Külön köszönet az amerikai iroda munkatársainak vendégszeretetéért, és Ferencz Márton idegenvezetőnk magas színvonalú munkájáért, aki nap mint nap - minden téren - bebizonyította rátermettségét, hisz nem tudtuk olyan probléma elé állítani, amit ne tudott volna megoldani, és mindemellett sziporkázó humorral, óriási tudással, mély empátiával tette felejthetetlenné számunkra ezt a közel két hetet.

Sok sikert a továbbiakban!

Üdvözlettel: J. Andrea