Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus


Körutazásos katalógus II.
Körutazásos katalógus II.


VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2023.06.02 09:43
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Szele Ágota 2023-06-01 12:40:36

Kedves AB Agro Munkatársak!

Nagyon szeretném megköszönni a fantasztikus utazási élményt: csodálatos szervezés, csodálatos programok és csodálatos idegenvezető Ferencz Márton.

Mégegyszer köszönöm

Üdvözlettel

Szele Ágota

 

 

KN és KCSM 2023-05-30 16:09:50

Tisztelt AB Agro utazási iroda!

A tavaly májusi USA Keleti part- Kanada utazás után idén áprilisban az USA-nyugati part utazásukon vettünk részt.
Köszönet az iroda minden munkatársának,akik részt vettek és segítettek ennek a csodálatos útnak a megszervezésében. Ennek az útnak is, mint a tavalyinak is (amit igazgatónőnek telefonon jeleztem) plusz ajándéka Ferencz Márton idegenvezető, aki emberi tulajdonságaival, szakmai felkészültségével nagyban hozzájárult ahhoz, hogy egy életreszóló élményben lehetett részünk.
Utunk során a tervezett program minden részlete megszervezett volt, gördülékenyen zajlott.
Várjuk a következő amerikai utunkat Ferencz Márton idegenvezetésével.

Köszönettel és üdvözlettel:
KN, KCSM

 

 

Farkas Olga 2023-05-22 11:33:03

Kedves Utazásszervezők!
2 hete jöttünk haza az India-Nepál útjukról.
Mint az ABagro törzsutasai nem csalódtunk, az ABagro mindig figyel arra, hogy kiemelkedő tudású idegenvezetőket választ, Dr. Móga Jánosról utastársunk, Sári Éva szavaival élve csak szuperlativuszokban beszélhetünk, kedves, segítőkész, a tudása pedig utolérhetetlen. A csoportot remekül összekovácsolta, nagyon jól éreztük magunkat az egész úton.
Sokat nem tudok hozzátenni utastársam beszámolójához, csak hangsúlyozhatom, hogy a 2*10 órás Katmandu-Pokhara zötykölődés helyett más megoldást kellene találni az útépítés lezárásáig, pl. Katmanduból fakultatív repülő út a Himalájába.
Üdvözlettel

 

 

Sári Éva 2023-05-16 22:46:04

Kedves Utazásszervezők!
India Nepál körútjukon vettem részt 2023.04.27-05.10-ig. Csodálatos látnivalókkal, élményekkel gazdag út volt. Külön köszönet Móga János idegenvezetőnek, akiről csak super lativusokban tudok beszélni. Hihetetlen tudása – földrajzi, történelmi és vallási területen is – odafigyelése, türelme és alázata példa értékű. Nem is biztos, hogy legközelebb utat szeretnék választani, mint inkább idegenvezetőt.
Szenzációsak voltak a buszsofőrök. Dicséret illeti őket. Nagyon jó volt, hogy minden nap kaptunk vizet a buszon. Igazán jól eső figyelmesség.
Az Aranyháromszög Indiában csodálatos volt. Nagyon gazdag programot állítottak össze. Még plusz programokat is sikerült beiktatni, ami csak növelte a csodák számát. A szállások kár, hogy a belvárostól kissé távolabb voltak. Maga a szállás és az ellátás jó volt.
Nepálban Katmanduban már kicsit közelebb volt a szállás a belvároshoz. Pokharában meg abszolút szép helyen szálltunk meg.
Ami negatívum, hogy a Katmandu-Pokhara és a Pokara-Katmandu utazással 2 nap sajnos elment a lecsóba. A 201 km-t oda is és vissza is több, mint 9 óra alatt tette meg a busz, hihetetlen rossz utakon. Ott átgondolásra javasolnám, hogy vagy repülővel szervezzék meg az utat vagy várják meg, míg elkészül 3 év múlva az út. Pokhara csodálatos, de az ottani idegenvezető elég „lapos” programot szervezett így nem igazán érte meg a 2 nap „zötykölődés”.
Érdemes lett volna Katmanduban maradni és esetleg Bhaktapurból többet látni.
Összességében szívesen ajánlom ezt a körutat a fent említettek átgondolásával.
Szívből köszönöm az utazási iroda segítőkészségét, a szervezését.
Tisztelettel kívánok jó munkát és szervezést minél több útjukhoz.

 

 

Dr. Kuczka Mária 2023-05-09 15:48:01

Kedves Utazási Iroda Munkatársai, utazás szervezők!

Már több mint egy hónapja, hogy hazajöttem az indokinai útról, köszönet teljes visszajelzésem elsősorban a Húsvét szervezése, készülődése miatt elmaradt.
Sokan hirdetik úgy ezt az utat, hogy „amit szívedbe zársz”- és ez valóban így is lett! Laosz-Vietnam-Kambodzsa programjuk olyan sok élménnyel gazdagított, amelyet hosszú ideig fogok emlegetni, a sok fotó segít még éberebbé tenni az ott átélteket.
Profi módon összeállított program, nagyon jó körültekintéssel ügyelve arra, hogy a világ örökségi helyszínek mellett a csodálatos természetet, az ott élők kultúráját is bemutassa… Minden percét élveztük, azt hiszem a csoport valamennyi tagja így érezte.
Külön köszönet Dr.Varga Bálint idegenvezetőnek, aki mindezt helyben vezette, koordinálta! Tárgyi ismereti felkészültségén túl ( melyért külön minden elismerés !)barátsággal, ahol kellett segítőkészen vezette a csoportot. Fantasztikus élmény volt, valóban életre szóló!
Először utaztam az Önök szervezésében, de már nézem a program füzetet…

Elismeréssel és köszönettel Mindannyiuknak és külön Bálintnak!
Dr.Kuczka Mária