Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus


VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2024.07.12 16:32
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Juhász Györgyné/Edit 2024-05-29 20:49:05

Május 10-21között egy csodálatos,mesébe illő,felejthetetlen csoportos körutazáson vettünk részt férjemmel.Utunk során gyönyörű tájakat,óriási hegyeket,csörgedező patakokat,áttetsző vizű tavakat,folyókat,kanyargós szerpentineket hagytunk magunk mögött,s mindeközben hallgattuk kiválóan felkészült,alapos tudással felvértezett idegenvezetőnket VÖRÖS ZSOLTOT,aki fáradhatatlanul ontotta Albániáról a rengeteg érdekes információt/történelemről,földrajzból,vallástörténetből,a szokás jogról és még nagyon sok érdekességről,amit nem lehet elfelejteni.A szállodák és az étkezések jó színvonalúak voltak.Összegezve:bárkinek ajánlom ezt a gyönyörű országot!

 

 

Marosi-Rácz Mariann 2024-05-27 11:47:07

Tisztelt AB Agro,

Szeretnék beszámolni az önök által szervezett Írország,Észak-Írország, Skócia utazásról melyen az elmúlt másfél hétben vettem részt és maradandó emléket hagyott több szempontból is.
Az utazás gyönyörű természeti helyeket és történelmileg gazdag vidékeket városokat érint amelyeket sikerült is megnézni, azonban a szervezés és az idegenvezetés minőségével egyáltalán nem tudok megelégedni.
Az utazás repülő késéssel kezdődött ami előfordul és nem kell hogy komoly fennakadást okozzon, azonban az idegenvezetőnk nem tudta több mint 30 percig felvenni a kapcsolatot a buszsofőrrel aki a szállásra visz, majd miután felültetett egy buszra és elvittek egy szállodához nem csak az derült ki hogy nem oda van foglalásunk hanem az is hogy nem azzal a sofőrrel utazunk akinek minket szállítania kell. Majdnem otthagyott minket ennél a szállodánál csomagostúl úgyhogy hosszú alkudozás után érkeztünk meg este 10 után. A megfelelő hotel megtalálása később is problémát okozott az idegenvezetőnek aki a helyi telefonszámokat sem megfelelően jegyezte fel, kevesebb számjeggyel így nem tudott kommunálni. Többször ütközött problémába a helyiekkel való kommunikációban is, a buszsofőrök is kénytelenek voltak hozzá igazodni a megbeszélt menetrend helyett.
Az idegenvezető a történelemről, a helyi nevezetességekről keveset osztott meg velünk,azt sem mindig pontosan, komolyan felmerült bennem a felkészültség erős megkopottsága, mivel az új helyzetek kezelése szinte teljes mértékben meglepte és megterhelte az idegenvezetőt, akiről azt feltételezném hogy feltalálja magát.
A program a reggel elmondottakhoz képest már délutánra megváltozott mind sorrend mind felkeresett helyek tekintetében és teljes mértékben lehetetlenné tette az előre tervezést az utasok számára hogy mit néznének mit hol töltenének időt.
A Glasgowi katedrális zárva volt odaérkezésünk első napján, majd másnap is zárva találtuk mert nem néztek utána hogy nem látogatható az adott napokon.
Az étkezéssel nem volt problémám kellően változatos volt, viszont mivel minden reggel az idegenvezetőnek kellett leadni a rendelést néha több nappal előre, nem mindig azt kaptam amit kértem, többször is teljes káosz övezte hogy mikor mit kapunk enni.
A városnézések általában busszal történtek többségében dugóban ülve ami a szabadidő és az adott település felfedezésének rovására ment.
Lévén hogy a szállások majdnem mindig a városoktól fél 1 óra távolságban voltak lefoglalva, az egyéni városnézés teljes mértékben megvalósíthatatlanná vált és az ott töltött idő jelentős mértéke buszos utazással telt.
Edinburghra, Skócia fővárosára, csak a hazautazás napján került sor délelőtt és délután 2 óra között ami számomra nagy csalodás volt, mivel a város történelmileg gazdag és számos attrakcióval bír amelyet az utazó végiglátogatna. Arra is csak ott a helyszínen hívták fel a figyelmem hogy a várba belépőt hetekkel előre kell foglalni, ahogy a dublini egyetem könyvtárába is. Örömmel vettem volna ha ez az utazási tájékoztatóban is megemlítésre kerül.
Összességében azt kell mondjam az út lezajlott, az alapvető szervezés megtörtént de azok a dolgok amiket korábban elvárhatónak gondoltam nem sikerültek, ezért nem tudom meleg szívvel ajánlani az iroda ezen útját, legalábbis a jelenlegi idegenvezetővel.

 

 

Anikó és Vilmos 2024-05-06 11:05:33

Kedves Szervezők, Kedves Marci és csapata!

Nagyon hálásak vagyunk, hogy életünk egyik felejthetetlen élményében lehetett részünk USA Nyugati part
Minden nagyon klassz volt, egy nagyszerű csapattal! Imádtuk minden egyes pillanatát!
Köszönjük szépen a szívvel-lélekkel végzett "munkátokat"!
Találkozunk még!

 

 

Milasin István 2024-04-28 08:43:50

Tisztelt Utazási Iroda!
Múlt hét csütörtökön értem haza az Önök által szervezett kínai körútról. Gratulálok önöknek, hogy ilyen utat, utakat szerveznek, nem is akárhogyan (precízen, pontosan, minden időt hasznosan kitöltve).
Külön köszönöm az idegenvezetőnk, Glaser Krisztina fantasztikus szervezőkészségét, problémamegoldó képességét, felkészültségét.Minden pillanatban velünk volt, megoldotta, megszervezte, orvosolta problémáinkat.
Nem volt az utazásunk során "űresjárat", mindíg kaptunk ismertetőt, tájékoztatást mindenhol. Sőt a kínai meséivel is elkápráztatott bennünket.
Örülök, hogy Önökkel utaztam ezen a felejthetetlen úton.
Figyelem az útjaikat és biztos, hogy fogok menni valamelyik útra, főleg, ha Glaser Krisztina lesz az idegenvezető.
További szervezésükhöz jó egészséget, az idegenvezetőnek további sok szép, tartalmas utat kívánok.

 

 

Pálfi István 2024-04-25 18:56:05

Tisztelt Utazási Iroda !

Most voltam Önökkel egy Óriás kínai körúton. Fantasztikusan megszervezett út volt,minden fontos és csodás hely benne volt.
Szuperül voltak megszervezve a szállások,a repülős,vonatos,hajós utak. Mindenhol busz várt bennünket és vitt a szebbnél-szebb helyekre.
Tovább az idegenvezető egy professzionálisan tájékozott és a legapróbb adatokkal ellátva bennünket. A teljesség igényével jellemzett minden helyszínt ,épületet és helyszínt. Minden egyéb látnivaló iránti igényt fáradságot nem kímélve eleget tett.
Mindenben abszolút segítőkész volt, vásárlásoknál,ételek kiválasztásánál. Szóval vérbeli profi módon segített eligazodni bennünket abban a csodálatos kínai kultúrában.
Köszönet az életre szóló élményért.

Pálfi István