Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2019.01.20 12:07
Főoldal  » Társas körutak  » Amerika  » Chile, Bolívia a Sósivataggal és Lima

Chile, Bolívia a Sósivataggal és Lima

Dél-Amerika kincsei
Utazási időpontok:
  • 2019. november 26 - december 06

Az utazás bemutatása:

Tervezett program:

1. nap: Budapest …

Elrepülés átszállással Budapestről Santiago de Chilébe. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

 

2. nap: … Santiago de Chile (Chile)

Megérkezés Santiago de Chilébe, Latin-Amerika legnagyobb városába. Érkezést követően városnézés: főtér a 0 kilométer-kővel, Alameda (a város főutcája, mely kulturális sokféleségével és üzleteivel csábítja a nézelődőt), La Moneda (elnöki palota), San Cristobal hegy, ahonnan a legszebb panoráma tárul elénk a városról és környékéről. Szállás Santiago de Chilében.

 

3. nap: Valparaiso – Vińa del Mar

Reggeli, majd egésznapos kirándulás a tengerparti régióba. Első állomásunk Valparaiso, ahol megtekintjük a híres Nobel-díjas chilei költő, Pablo Neruda házát, amely napjainkban emlékmúzeumként működik. Továbbutazás Vińa del Marba, „a kertek városába”. Idő és időjárás függvényében a nap folyamán vásárlási, fürdési lehetőség. Visszautazás a fővárosba. Szállás Santiago de Chilében.

 

4. nap: Santiago de Chile – La Paz (Bolívia)

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és elrepülés Bolíviába, La Pazba. Érkezést követően megkezdjük városnézésünket: Calle Jaén – gyönyörű állapotban megmaradt koloniális épületeiről nevezetes utca, Murillo Tér, San Fransisco templom, helyi piac. Délután felkeressük a nem messze fekvő Hold-völgyét, ahol az évmilliók eróziójának eredményét láthatjuk a holdbéli tájon. Szállás La Pazban.

 

5. nap: La Paz – Sucre – Potosí

Reggeli után transzfer a repülőtérre és elrepülés Sucre-be, Bolívia alkotmányos és igazságszolgáltatási fővárosába (az adminisztratív La Paz). Sokak szerint innen indult Latin-Amerika Spanyolország elleni függetlenségi harca. Napközben megkezdjük utazásunkat Potosí felé, keresztül az Andok vonulatain. Vacsora. Szállás Potosí-ban.

 

6. nap: Potosí – Uyuni

Reggeli után megtekintjük a Casa de la Moneda-t, valamint a San Francisco kolostor tetejéről letekintve a magasból csodálhatjuk meg a látképet. Potosí a világ egyik legmagasabban fekvő városa (kb. 4000 méter). A város a Cerro de Potosí „gazdag hegy” lábánál fekszik (ezürtérc). Utazás Uyuniba. Szállás Uyuniban.

 

7. nap: Uyuni – sósivatag – Sucre

Reggeli, majd utunk egyik fénypontjaként, a világ legnagyobb só-sivatagát tekintjük meg. Megcsodálhatjuk ezt a különleges, vakítóan fehér képződményt. Oszlopkaktuszos szigeteket és sókitermelő helyeket láthatunk. Visszautazás Sucre-be. Szállás Sucre-ben.

 

8. nap: Sucre – La Paz

Reggeli után városnézés. Napunk folyamán megtekintjük a Recoleta kolostort, az indián kultúra múzeumát, a katedrálist, a Casa de la Libertad-ot, valamint egy helyi piacot. Transzfer a repülőtérre és visszarepülés La Pazba. Szállás La Paz-ban.

 

9. nap: La Paz – Lima

Reggeli után transzfer a repülőtérre és elrepülés Limába. Érkezés után városnézés a perui fővárosban, melynek óvárosa az UNESCO Világörökségek része. Megtekintjük többek között a Fegyverek Terét (Főtér), a katedrálist és a katakombákat, valamint az Antropológiai és Archeológiai Múzeumot. Vacsora. Szállás Limában.

 

10. nap: Lima …

Reggeli, majd a városnézés folytatása: Miraflores, Huaca Pucllana piramis. Délután transzfer a repülőtérre és elrepülés átszállással Budapestre.

 

11. nap: … Budapest

Hazaérkezés Budapestre.

 

 

Az út során érintett UNESCO Világörökségek:

-            Valparaiso történelmi negyede

-            Sucre történelmi óvárosa

-            Potosí történelmi város és ezüstbányák

-            Lima történelmi központja

 

 

A változtatás jogát fenntartjuk!Szolgáltatások:


Részvételi költség:

Az árak kialakítás alatt!További tudnivalók:

Ország bemutatása:
chile
Chile
Vina del mar
Sósivatag
Santiago de Chile
Kislány lámával
Láma
Lámák
A képek csak illusztrációk, nem biztos, hogy az utazás érinti az azokon szereplő tájegységeket!